Αρχική Σελίδα  |  Επικοινωνία  |  Αναζήτηση:
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Cyprus Wine Pages

Βιβλία



 

Ημερολόγιο 2012: Το κρασί και τα μυστικά του

Εκδόσεις Μεταίχμιο


Μετά την επιτυχία της έκδοσης «Ημερολόγιο 2011: Ανακαλύπτω το κρασί», κυκλοφόρησε το «Ημερολόγιο 2012: Το κρασί και τα μυστικά του», του Γιάννου Κωνσταντίνου, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο μεγέθους 16,5 εκ. (ύψος) Χ 12 εκ. (πλάτος), πλήρως έγχρωμο και με σκληρό εξώφυλλο, στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει σημειώσεις και να καταγράφει ραντεβού και συναντήσεις. Στο ημερολόγιο είναι σημειωμένες όλες οι αργίες, εθνικές, ονομαστικές και άλλες.

Ημερολόγιο 2011 Ανακαλύπτω το κρασί

Εκδόσεις Μεταίχμιο


Kυκλοφόρησε το «Ημερολόγιο 2011 Ανακαλύπτω το κρασί», του Γιάννου Κωνσταντίνου, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο μεγέθους 16,5 εκ. (ύψος) Χ 12 εκ. (πλάτος), πλήρως έγχρωμο και με σκληρό εξώφυλλο, στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει σημειώσεις και να καταγράφει ραντεβού και συναντήσεις. Στο ημερολόγιο είναι σημειωμένες όλες οι αργίες, εθνικές, ονομαστικές και άλλες.

Ανακαλύπτω το Κρασί (2η έκδοση σκληρόδετη)

Εκδόσεις Μεταίχμιο


Μια πολυτελής και πλήρης έκδοση, που καλύπτει τις ανάγκες του αρχάριου, αλλά και του μυημένου οινόφιλου και του επαγγελματία. Σύγχρονη, εύχρηστη και ελκυστική εγκυκλοπαίδεια για το αμπέλι και το κρασί, γραμμένη με απλό και κατανοητό για τον καθένα τρόπο. Κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

The Cyprus Wine Guide

The best Cyprus wines, tasted, assessed and rated


Η τρίτη, πλήρως αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου “The Cyprus Wine Guide” επιχειρεί να δώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για το κυπριακό κρασί. Νέες καταχωρίσεις οινοποιείων, καινούργιες αξιολογήσεις κρασιών, πληρέστερη παρουσίαση του κυπριακού αμπελώνα.

The Cyprus Wine Guide

The best Cyprus wines, tasted, assessed and rated


Το βιβλίο “The Cyprus Wine Guide” επιχειρεί να δώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για το κυπριακό κρασί. Χωρισμένο σε τέσσερις θεματικές ενότητες, καταπιάνεται αρχικώς με τις ποικιλίες οιναμπέλου – ντόπιες και ξένες – που φύονται στο νησί. Στη δεύτερη ενότητα, που είναι και η μεγαλύτερη του βιβλίου, παρουσιάζονται τα 26 καλύτερα οινοποιεία της Κύπρου, με πολλές πληροφορίες, αυθεντικό φωτογραφικό υλικό και περιεκτικά κείμενα...

The Cyprus Wine Guide

The best Cyprus wines, tasted, assessed and rated


Η πρώτη έκδοση του βιβλίου “The Cyprus Wine Guide”. Τέσσερις θεματικές ενότητες: Ποικιλίες οιναμπέλου, Τα 20 καλύτερα οινοποιεία της Κύπρου, Κουμανδαρία, Ζιβανία.

Οινικός Οδηγός 2009-2010

Δοκιμάζει και βαθμολογεί τα 100 καλύτερα κρασιά της Κυπριακής Αγοράς


Ο Οδηγός που δοκιμάζει και βαθμολογεί ανά διετία τα καλύτερα κρασιά, που κυκλοφορούν στην οιναγορά της Κύπρου. Το βιβλίο χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται βασικές πληροφορίες που αφορούν στο πώς δοκιμάζουμε το κρασί, τις ποικιλίες οιναμπέλου, την κάβα, τα ποτήρια, το δρύινο βαρέλι, τις καράφες και τη μετάγγιση, τα ανοιχτήρια, το σωστό άνοιγμα και σερβίρισμα, την αρμονία κρασιού και φαγητού, την ανάγνωση της ετικέτας κ.ά.

Οινικός Οδηγός 2007-2008

Δοκιμάζει και βαθμολογεί τα 100 καλύτερα κρασιά της Κυπριακής Αγοράς


Ο Οδηγός που δοκιμάζει και βαθμολογεί ανά διετία τα καλύτερα κρασιά, που κυκλοφορούν στην οιναγορά της Κύπρου. Το βιβλίο χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται βασικές πληροφορίες που αφορούν στο πώς δοκιμάζουμε το κρασί, τις ποικιλίες οιναμπέλου, την κάβα, τα ποτήρια, το δρύινο βαρέλι, τις καράφες και τη μετάγγιση, τα ανοιχτήρια, το σωστό άνοιγμα και σερβίρισμα, την αρμονία κρασιού και φαγητού, την ανάγνωση της ετικέτας κ.ά.

Οινικός Οδηγός 2005


Εξαντλημένο

Οινικός Οδηγός 2004


Εξαντλημένο

Τα μυστικά του κρασιού


Το βιβλιαράκι αυτό δεν έχει γραφτεί μόνο για όσους είναι οινόφιλοι. Απεναντίας, έχει γραφτεί και για όσους δεν είναι. Και για όσους δεν θέλουν να ακούνε τη λέξη «κρασί»! Και για όσους μισούνε το κρασί!

Οίνου Συμβουλευτική Πάνω  |  Πίσω  |  Εξειδικευμένη Αναζήτηση  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα